MENU

Arrangementen 

Van lasergamen tot airsoften, bij Blackout valt veel te beleven! Bekijk hieronder het aanbod van arrangementen en activiteiten die je kunt boeken. 

Airsoft

Wat is "Airsoft"? Airsoft is een veldslagsimulatiesport waarbij twee teams -of verschillende personen- het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alombekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van replica’s van bestaande wapens.

SF2A4543

Deze replica's zien er hetzelfde uit, hebben hetzelfde gewicht en hebben -op een aantal details na- dezelfde handelingen als een echt wapen. Denk hierbij aan het (her)laden, het bedienen van de veiligheidspal, etc., etc. Dit draagt enorm bij aan de ervaring.

Airsoft replica pistool

In tegenstelling tot paintball waar men met verfballetjes schiet, wordt bij Airsoft met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld, ook genaamd BB's. De balletjes "vliegen" verder en zijn veel accurater dan paintballs. Daardoor is airsoft een spel dat realisticher en tactischer gespeeld kan worden. Omdat deze BB's geen verfvlek achterlaten, is het lastiger om te zien of iemand geraakt is. De getroffen persoon voelt de "hit" wel degelijk, dus is hier sprake van een "Gentlemen's sport", waarbij de geraakte persoon de sportiviteit neemt om zijn "hit" te nemen en dit aan te geven. Dit niet doen wordt gezien als unfair play, en vergroot bovendien de kans dat de persoon meerdere malen getroffen wordt, iets dat niet erg prettig voelt...

Airsoft is het paintball 2.0! Leuker, spannender en realistischer. Beleef het zelf!

Kijk voor (nog) meer info op de site van de NABV.

Voor NABV leden: KLIK HIER VOOR OPEN SKIRM DATA en HIER VOOR INFO & RESERVEREN

ALGEMENE INFORMATIE OPEN SKIRMS:

- 09:30 uur: inloop/deuren geopend/doorlopend FPS meting tot 10:30 uur;

- 10:30 uur: Aanvang Safety briefing;

- 11:00 uur: Start skirm;

- 13:30 uur: Pauze;

- 14:00 uur: Hervatting skirm;

- 16:00 uur: Einde Skirm.

Als je een datum ziet waarop je wil meedoen aan een open skirm, KLIK DAN HIER om te reserveren! 

Deutsche Registrierungen, bitte beachten Sie: Ihre Registrierung über die NABV-Website reicht nicht aus! Sie müssen sich auch separat bei Blackout für diese Veranstaltung anmelden: https://www.blackoutairsoft.com/airsoft/open-skirm/

Let op: Airsoft spelen is enkel mogelijk vanaf 18 jaar. Hier bestaan geen uitzonderingen op. 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Airsoft
Lasergamen

(vanaf 6 personen, max. 11 personen)

Lasergame kan met 6 t/m 11 personen tegelijk gespeeld worden bij Blackout en is een spannend spel voor jong en oud. Het is een soort moderne vorm van "tikkertje en verstoppertje" spelen. Het spel en de beleving begint al in de 'briefing room", waar het spel en de regels duidelijk worden uitgelegd d.m.v. een spannende instructiefilm. Na de uitleg gaan de spelers naar de “loading room", waar elke speler een laser-pack met een ongevaarlijke laser-gun toegewezen krijgt. Elk pack heeft een eigen nummer, dat overeenkomt met het nummer van de scoresheet die je na het spel ontvangt.

Na de instructiefilm en het omhangen van de laser-packs, gaan de spelers naar de LaserMaxx arena, een donkere stad vol met geluids- en licht- en rookeffecten, waar de strijd zich af zal spelen!

Goed om te weten:

Spannend spel: In de LaserMaxx arena is het vrij donker, dit kan voor sommige (jonge) kinderen als ietwat angstig worden ervaren. In overleg kunnen wij extra verlichting aanzetten in de LaserMaxx arena.

Geschiktheid: Lasergame bij Blackout is geschikt voor personen vanaf 8 jaar en groter dan 1.30 m. Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten raden wij deelname aan lasergame af. Tijdens het spel worden er verschillende lichteffecten, blacklights en rook gebruikt. Het spelen van lasergame is derhalve niet geschikt voor mensen met epilepsie en/of astmatische aandoeningen.

Lasergamen op een kinderfeestje? Klik op de button "kinderfeestjes" op deze pagina voor de mogelijkheden.

Let op: Lasergaming is (nog) niet mogelijk in de Jungle, enkel in de lasergame arena!

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Lasergamen
Kinderfeestje Lasergame!

Vier je kinderfeest bij Blackout! Lasergamen? Over de hindernisbaan even wat stoom afblazen? Het kan allemaal bij Blackout!

(minimaal 6, maximaal 11 kids)


Stormbaan kinderfeestje

Geschikt vanaf ca. 8 jaar

Lasergames kan met 6 t/m 11 personen tegelijk gespeeld worden bij Blackout en is een spannend spel voor jong en oud. Het is een soort moderne vorm van "tikkertje en verstoppertje" spelen. Het spel en de beleving begint al in de 'briefingroom", waar het spel en de regels duidelijk worden uitgelegd d.m.v. een spannende instructiefilm. Na de uitleg gaan de spelers naar de “loadingroom", waar elke speler een laser-pack met een ongevaarlijke laser-gun toegewezen krijgt. Elk pack heeft een eigen nummer, dat overeenkomt met het nummer van de scoresheet die je na het spel ontvangt, maar ook hebben we de mogelijkheid om je naam op het lasertag pak in te voeren!

lasergame kinderfeestje bij Blackout!

Na de instructiefilm en het omhangen van de laser-packs, gaan de spelers naar de LaserMaxx arena, een donkere stad vol met geluids- en licht- en rookeffecten, waar de strijd zich af zal spelen!

Tussen de twee games in zit een pauze waarin de kids wat kunnen drinken. Na de laatste game krijgen de kids frietjes met een snack. 

thumb_SF2A8797_1024

Goed om te weten:

Spannend spel: In de LaserMaxx arena is het vrij donker, dit kan voor sommige (jonge) kinderen als ietwat angstig worden ervaren. In overleg kunnen wij extra verlichting aanzetten in de LaserMaxx arena. Ouders kunnen in het speelveld kijken tijdens het spel, zo kunnen papa's en mama's hun kids plezier zien hebben!

Geschiktheid: Lasergame bij Blackout is geschikt voor personen vanaf ca. 8 jaar of groter dan 1.30 m. Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten raden wij deelname aan lasergame af. Tijdens het spel worden er verschillende lichteffecten, blacklights en rook gebruikt. Het spelen van lasergame is derhalve niet geschikt voor mensen met epilepsie en/of astmatische aandoeningen.

Dieetwensen: Onze keuken kan rekening houden met specifieke dieetwensen. Deze kunt u bij de reservering doorgeven. Het is niet toegestaan om etenswaren (taart, snoep, chips, etc.) en frisdranken mee te nemen.

Tijdsduur: De kids zijn met het standaard arrangement ca. 1,5 uur bij ons onder de pannen! Per bijboeking van bijv. de hindernisbaan of een extra potje lasergamen zal dit ongeveer 25 minuten langer zijn.

Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 11 (exclusief ouders/begeleiders). Graag vernemen wij uiterlijk 2 dagen voor reserveringsdatum het exacte aantal deelnemers. Indien er minder deelnemers komen dan er opgegeven zijn, zullen wij het opgegeven aantal deelnemers in rekening brengen. Er worden altijd minimaal 6 personen in rekening gebracht. 

Begeleiding: De kids worden begeleidt door een medewerker van Blackout BV. Er dient altijd een ouder/verzorger aanwezig te zijn. 

Kinderfeestjes zijn mogelijk t/m 16 jaar.

Let op: Lasergaming is niet mogelijk in de indoor Jungle, enkel in de lasergame arena!

 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Kinderfeestje Lasergame!
Open skirms

Zgn. "Open Skirms" zijn airsoft games die voor iedereen toegangkelijk zijn op basis van inschrijving, mits boven de 18 jaar, in het bezit van een geldige NABV pas of als introducé. Blackout origaniseert op regelmatige basis deze open skirms.

ALGEMENE INFORMATIE OPEN SKIRMS:

- 09:30 uur: inloop/deuren geopend/doorlopend FPS meting tot 10:30 uur;

- 10:30 uur: Aanvang Safety briefing;

- 11:00 uur: Start skirm;

- 13:30 uur: Pauze;

- 14:00 uur: Hervatting skirm;

- 16:00 uur: Einde Skirm.

KLIK HIER VOOR OPEN SKIRM DATA

Als je een datum ziet waarop je wil meedoen aan een open skirm, KLIK DAN HIER om te reserveren! 

Deutsche Registrierungen, bitte beachten Sie: Ihre Registrierung über die NABV-Website reicht nicht aus! Sie müssen sich auch separat bei Blackout für diese Veranstaltung anmelden: https://www.nabv.nl/evenementen/?date=&city=didam 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Open skirms
Privé skirms

Wil jij een privé skirm, evenement of trainingsdag voor je team organiseren bij Blackout? Dat kan!

Privé skirms zijn dagelijks te boeken (in overleg m.b.t. beschikbaarheid) vanaf minimaal 20 personen. Je speelt enkel met je eigen groep op één van de drie verschillende velden (dus alleen de speelvelden zijn privé, je huurt niet de gehele locatie).

Je speelt met je eigen gear, replica & bb's. Huurkits zijn beschikbaar indien gewenst.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@blackoutairsoft.com

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Privé skirms
Airsoft schietbioscoop

Bioscoopje pakken! Maar dan anders...

In de schietbioscoop van Blackout kunnen meerdere personen tegelijk verschillende scenario's schieten! Met airsofreplica's en 6 mm BB's op het drukgevoelige scherm.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Airsoft schietbioscoop
Bootcamp Spartanen Training

Wij zijn gespecialiseerd in het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van fysieke en mentale trainingen met een militair tintje. We verzorgen onder andere outdoor trainingen. Dit zijn geen standaard bootcamp trainingen, maar outdoor trainingen die een stap verder gaan! Bij ons ervaar je een training waarbij je aan het einde echt het gevoel hebt dat je gesport hebt en tot het uiterste bent gegaan. We begeleiden, coachen en geven instructies.

Door onze jarenlange militaire ervaring binnen het special forces domein zijn wij in staat mensen fysiek en mentaal verder te laten gaan dan bij een reguliere sportles. Tevens kunnen wij mensen door onze training fysiek en mentaal weerbaarder maken. Ze krijgen handvatten waar ze in het dagelijks leven iets aan hebben.

Kijk voor meer info op: www.spartanentraining.nl 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Bootcamp Spartanen Training
Vrijgezellenfeestjes en groepen

Yes! Je hebt vrienden! (lucky bastard!) en dat moet natuurlijk zo nu en dan gevierd worden! Gaat een van je vrienden trouwen? Zoek je nog een spannende en vooral leuke activiteit? Daarna een gezellige BBQ in onze BBQ pit? Biertje erbij? (of twee?).

KOM DAN NAAR BLACKOUT AIRSOFT!

Gegarandeerd een fantastische dag uit met je maten!

(Uiteraard zijn vriendinnengroepen ook welkom).

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Vrijgezellenfeestjes en groepen
Bedrijfsuitje

Voor een ècht origineel bedrijfsuitje ben je bij Blackout aan het juiste adres!

Wij verzorgen:

  • Bedrijfsuitjes, even "spannend ontspannen", nèt iets anders dan de jaarlijkse uit-de-hand-gelopen vrijdagmiddagborrel;
  • Teambuilding: ontdek de verborgen talenten van collega's en leer ze ècht kennen;
  • Seminairs: wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen het bedrijfsleven en complexe militaire operaties?
  • Trainingen; hoe ga je om met stress in onverwachte situaties;
  • Projecten op maat. Heeft u een specifiek trainingsdoel? Vraag het ons! Wij beschikken over een breed netwerk van speakers en trainers!
  • De gehele Blackout locatie is ook af te huren voor specifieke bedrijfsdoeleinden zoals, trainingen, workshops, etc. Bij Blackout beschikken we over verschilende presentatie- en vergaderlocaties die nèt iets anders zijn dan de doorsnee vergaderzaal. 

Kortom, er is veel mogelijk bij Blackout. Doe eens wat anders, kom naar Blackout!

Neem voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden contact met ons op.

Voor bedrijfsfeestjes en teamuitjes zijn ook afwijkende tijdstippen mogelijk dan de reguliere openingstijden.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Bedrijfsuitje
BBQ arrangementen

Bereid bij Blackout je eigen BBQ! Organiseer een crematie van perfect BBQ vlees en flip die burgers! (want, laten we eerlijk zijn, zo'n mooie steak als op die stockfoto hiernaast heeft nog nooit iemand gemaakt...)

Altijd gezellig; met een groep vrienden na een dagje airsoften om op een vuurtje je eigen eten klaar te maken. Voel je weer de oer-man, de jager-verzamelaar, alleen dan wel met enige luxe... Je hoeft namelijk niet je eigen wild te schieten (na al dat airsoften heb je wel voldoende geschoten).

Wij regelen de perfecte BBQ voor je! Op ons gezellig ingerichte BBQ terrein, ook wel "The Pit" genoemd, hebben we meerdere BBQ's staan, onder overkappingen. Want als die-hard commando wil je natuurlijk niet nat worden als het regent en je net lekker je vleesje staat te grillen!

Bekijk hieronder het menu aanbod en sluit je dag af met een top-BBQ! (De verschillende BBQ arrangementen zijn bij te boeken tijdens het doorlopen van het boekingsproces van een activiteit, minimaal aantal deelnemers: 15 personen).

BBQ arrangement #1: The Meateater

The Meat eater

- 4 soorten vlees (hamburger, kipfilet, runderfilet, 2 x saté stokje);
- Salade (rund en huzaren);
- 4 sauzen: mayo, knoflook, bbq & satésaus;
- Stokbrood (voorgesneden, want messen zijn gevaarlijk);

Kosten p.p.: € 17,50 

BBQ arrangement #2: The Cannibal

The Cannibal

- 5 soorten vlees (hamburger, kipfilet, speklap, worst, 2 x saté stokje);
- Salade (rund en huzaren!);
- 4 sauzen: mayo, knoflook, bbq & satésaus;
- Stokbrood;
- Vooruit, die krop sla van menu #3 krijg je er gratis bij!

Kosten p.p.: € 19,50

BBQ arrangement #3: The Vegan!

iStock-535910387

We steken alleen maar de BBQ aan en je krijgt vervolgens een stukgeslagen krop sla op een bordje en dan noemen we dan: Salade! Je blijft wel honger houden, maar je zit wel lekker warm naast de BBQ...

Kosten p.p.: 1 Euro

(Alcoholische) dranken worden apart berekend.

 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
BBQ arrangementen
Lunch & diner

Honger!

's Middags (of 's avonds) na de activiteiten is het wel tijd om de "inwendige mens" te verzorgen. Ben je bang voor vuur? Wij niet! Geen zin om te bbq'en? Dan doen wij dat voor je, met een uitgebreide lunch of diner! American Burger met Franse frietjes en Belgische mayo (lekker internationaal!)!

Je kan een lunch of diner bijboeken bij een van de activiteiten.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Lunch & diner
Locatie afhuren

Interesse om de gehele locatie af te huren voor een evenement, bedrijfsfeest, feestavond, privé skirm of openbare skirm? Alleen de Jungle? Enkel de CQB of een vergaderruimte? Misschien de hindernisbaan? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij leveren maatwerk en werken graag samen met verschillende organisatoren, bedrijven, particulieren en onafhankelijke initiatiefnemers.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Locatie afhuren
Vergaderen

Vergaderen en zaalhuur

Van 4 tot 40 personen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk voor meer informatie over de beschikbare middelen het filmpje hieronder:

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Vergaderen
Parcour Target Shooting

Het is nu mogelijk om individueel te trainen bij Blackout door ons speciale "Target & Skills Parcours"! Onder de juiste omstandigheden en met inachtneming van de regels omtrent COVID-19. Kijk voor meer informatie op de NABV-site bij onze geplande evenementen en schrijf je in per mail op het door jou gewenste datum en tijdstip!

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Parcour Target Shooting