MENU

Arrangementen 

Van lasergamen tot airsoften, bij Blackout valt veel te beleven! Bekijk hieronder het aanbod van arrangementen en activiteiten die je kunt boeken. 

Airsoft privé-arrangement

Wat is "Airsoft"? Airsoft is een veldslagsimulatiesport waarbij twee teams -of verschillende personen- het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alombekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van replica’s van bestaande wapens.

SF2A4543

Deze replica's zien er hetzelfde uit, hebben hetzelfde gewicht en hebben -op een aantal details na- dezelfde handelingen als een echt wapen. Denk hierbij aan het (her)laden, het bedienen van de veiligheidspal, etc., etc. Dit draagt enorm bij aan de ervaring.

Airsoft replica pistool

In tegenstelling tot paintball waar men met verfballetjes schiet, wordt bij Airsoft met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld, ook genaamd BB's. De balletjes "vliegen" verder en zijn veel accurater dan paintballs. Daardoor is airsoft een spel dat realisticher en tactischer gespeeld kan worden. Omdat deze BB's geen verfvlek achterlaten, is het lastiger om te zien of iemand geraakt is. De getroffen persoon voelt de "hit" wel degelijk, dus is hier sprake van een "Gentlemen's sport", waarbij de geraakte persoon de sportiviteit neemt om zijn "hit" te nemen en dit aan te geven. Dit niet doen wordt gezien als unfair play, en vergroot bovendien de kans dat de persoon meerdere malen getroffen wordt, iets dat niet erg prettig voelt...

Airsoft is het paintball 2.0! Leuker, spannender en realistischer. Beleef het zelf!

Kijk voor (nog) meer info op de site van de NABV.

Voor NABV leden: KLIK HIER VOOR OPEN SKIRM DATA en HIER VOOR INFO & RESERVEREN

Let op: Airsoft spelen is enkel mogelijk vanaf 18 jaar. Hier bestaan geen uitzonderingen op. 

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Airsoft privé-arrangement
Vrijgezellenuitje

Yes! Je hebt vrienden! (lucky bastard!) en dat moet natuurlijk zo nu en dan gevierd worden! Gaat een van je vrienden trouwen? Zoek je nog een spannende en vooral leuke activiteit? Desgewenst zetten wij de vrijgezel "extra in het zonnetje" door gebruik van het RAMBO-pak tijdens de laatste game.

KOM DAN NAAR BLACKOUT AIRSOFT!

Gegarandeerd een fantastische dag uit met je maten!

Wij bieden een gevarieerd airsoft-arrangement: bij aanvang ontvang je de nodige informatie en uiteraard veiligheidsinstructies. Vervolgens geven wij uitleg over het airsoftapparaat en spelen jullie diverse games in onze indoor-jungle. Ondersteund door spannende licht- en geluidseffecten garanderen wij een onvergetelijke dag! Je groep speelt privé op het veld, dus je hoeft geen rekening te houden met andere spelers.

(Uiteraard zijn vriendinnengroepen ook welkom).

N.B.: Dit arrangement is op basis van vooruitbetaling, zie Algemene Voorwaarden bij reserveren. Minimaal 18 jaar.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Vrijgezellenuitje
Open skirms

Zgn. "open skirms" zijn airsoft games die voor iedereen toegangkelijk zijn op basis van inschrijving, mits boven de 18 jaar, in het bezit van een geldige NABV pas en/of introducé of recreant. Blackout origaniseert op regelmatige basis deze open skirms.

ALGEMENE INFORMATIE OPEN SKIRMS:

- 09:30 uur: inloop/deuren geopend/doorlopend FPS meting tot 10:30 uur
- 10:30 uur: aanvang safety briefing
- 11:00 uur: start skirm
- 13:30 uur: pauze
- 14:00 uur: hervatting skirm
- 16:00 uur: einde skirm

Als je een datum ziet waarop je wil meedoen aan een open skirm, KLIK DAN HIER om te reserveren!

Deutsche Registrierungen, bitte beachten Sie: Ihre Registrierung über die NABV-Website reicht nicht aus! Sie müssen sich auch separat bei Blackout für diese Veranstaltung anmelden!

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Open skirms
Bedrijfsuitje

Voor een ècht origineel bedrijfsuitje ben je bij Blackout aan het juiste adres!

Wij verzorgen:

  • Bedrijfsuitjes, even "spannend ontspannen", nèt iets anders dan de jaarlijkse uit-de-hand-gelopen vrijdagmiddagborrel;
  • Teambuilding: ontdek de verborgen talenten van collega's en leer ze ècht kennen;
  • Seminairs: wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen het bedrijfsleven en complexe militaire operaties?
  • Trainingen; hoe ga je om met stress in onverwachte situaties;
  • Projecten op maat. Heeft u een specifiek trainingsdoel? Vraag het ons! Wij beschikken over een breed netwerk van speakers en trainers!
  • De gehele Blackout locatie is ook af te huren voor specifieke bedrijfsdoeleinden zoals, trainingen, workshops, etc. Bij Blackout beschikken we over verschilende presentatie- en vergaderlocaties die nèt iets anders zijn dan de doorsnee vergaderzaal. 

Kortom, er is veel mogelijk bij Blackout. Doe eens wat anders, kom naar Blackout!

Neem voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden contact met ons op.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Bedrijfsuitje
Vergaderen

Vergaderen en zaalhuur

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk voor meer informatie over de beschikbare middelen het filmpje hieronder:

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Vergaderen
Privé skirms

Wil jij een privé skirm, evenement of trainingsdag voor je team organiseren bij Blackout? Dat kan!

Privé skirms zijn dagelijks te boeken (in overleg m.b.t. beschikbaarheid) vanaf minimaal 24 personen. Je speelt enkel met je eigen groep op één van de drie verschillende velden, evt. roulerend met andere groepen (dus alleen de speelvelden zijn privé, je huurt niet de gehele locatie).

Je speelt met je eigen gear, replica & bb's. Huurkits zijn beschikbaar indien gewenst.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@blackoutairsoft.com

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Privé skirms
Nassau420 Experience

Blijf scherp en ontwikkel 

De hele dag op ons mobieltje, kunstmatige intelligentie, robots… in de wereld van vandaag wordt de scheidslijn tussen echt en nep steeds vager. Als we niet uitkijken raken we datgene kwijt dat ons als mens zo bijzonder maakt: onze intuïtie, creativiteit en kracht om te verbinden. Hoe zorg jij dat je jezelf scherp houdt in deze snel veranderende tijden?

Het antwoord ligt in het aangaan van unieke ervaringen buiten je comfortzone, die uitdagen én transformeren. Intense belevenissen, waarbij je weer leert vertrouwen op je innerlijke kompas. Durf jij het aan? 

Ervaringen voor het leven

Voor extreme professionals als Special Operations Forces, topsporters, impact-ondernemers of expeditieleiders zijn intuïtie, creativiteit en teamwork deel van hun DNA. In extreme omstandigheden betekent hun mentale veerkracht het verschil tussen succes en falen en soms zelfs tussen leven en dood.  

Vanaf nu kun je de mindset en vaardigheden van deze extreme professionals zelf ervaren.  Samen met hen ontwikkelen wij unieke en impactvolle ‘experiences for growth.’ Daarmee ontwikkel je jezelf zoals je nooit eerder hebt gedaan. Als individu of als team in een bedrijf. Ben jij er klaar voor?

Klik HIER voor de uitgebreide website van Nassau420!

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Nassau420 Experience
Airsoft schietbioscoop

Bioscoopje pakken! Maar dan anders...

In de schietbioscoop van Blackout kunnen meerdere personen tegelijk verschillende scenario's schieten! Met airsofreplica's en 6 mm BB's op het drukgevoelige scherm. Vanaf minimaal 18 jaar.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Airsoft schietbioscoop
Lunch & diner

Honger!

's Middags (of 's avonds) na de activiteiten is het wel tijd om de "inwendige mens" te verzorgen, met een uitgebreide lunch of diner! American Burger met Franse frietjes en Belgische mayo (lekker internationaal!)!

Je kan een lunch of diner bijboeken bij een van de activiteiten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Lunch & diner
Locatie afhuren

Interesse om de gehele locatie af te huren voor een evenement, bedrijfsfeest, feestavond, privé skirm of openbare skirm? Alleen de Jungle? Enkel de CQB of een vergaderruimte? Misschien de hindernisbaan? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij leveren maatwerk en werken graag samen met verschillende organisatoren, bedrijven, particulieren en onafhankelijke initiatiefnemers.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Locatie afhuren
Vergader-/airsoft arrangement

Voeg iets toe aan uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of brainstormsessie en combineer met airsoft! Enthousiasmeer uw medewerkers en haal alles eruit wat erin zit met deze unieke en inspirerende combinatie! Blackout Airsoft biedt hiervoor een uniek vergaderarrangement:

09:00 uur: ontvangst met koffie/thee in onze sfeervolle lounge
09:30 uur: start vergadersessie in de vergaderzaal (gebruik van beamer, flipover, kannen water)
11:00 uur: koffie/theepauze in de lounge
11:30 uur: vervolg vergadersessie
12:30 uur: lunchpauze met broodjesbuffet, water/sap/melk
13:15 uur: omkleden en start airsoftarrangement in de indoor jungle
15:45 uur: einde airsoft, opfrissen en omkleden
16:15 uur: napraten met fris, borrel + bittergarnituur
17:00 uur: einde programma

Kosten p.p.: € 100,- (excl. BTW)
Minimaal 10 personen

Dit arrangement is in overleg uit te breiden met extra teambuildingactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een onderdeel op de outdoor hindernisbaan. Voor meer informatie en de beschikbaarheid gelieve het contactformulier invullen.

Lees meer Inklappen bekijk de arrangementen
Vergader-/airsoft arrangement